JULLOV!


Japp, så sjukt skönt på ett sätt! :'))
Det blev till o träffa några i klassen vid 10 o inhandla en present till Bertil. Det blev en vit kruka med glittermönster (så man hade glitter överallt efter), en chokladask o en minigran som vi pimpade! Ja, under den traditionella avslutningen i Johanneskyrkan med sång, tal från elevkårens ordförande osv, satt stora delar av NV3a och pysslade med modellera, ståltråd, sax och tång och skapade molekyler! Saltsyra, vatten, svavelsyra - you name it! (själv gjorde man en metan- och en etanolmolekyl! :D) Och sen blev det ett himla liv när vi inte kom på vilken färg kväve är (naturligtvis ska de va rätt färg), så då åkte kemiboken upp haha! De 2 tanterna (lärare kanske?) brevid oss var inte särskilt roade! :U
Men whatever, bertil förtjänar det bästa o de va en sjukt ball idé! :D

Utanför kyrkan sedan fick vi ju avlämnat granen med minipaket, molekyler, snögubbe, lussekatt o allt i (allt i lera). Sjukt pimpad var den! :) (bild kommer).
Efteråt bar det av till Mocca och fika med pelle, filippa, anna n, 08, tuva, lousie och cj, och så satt vi där i typ 2 timmar? haha.
Nu blire till o springa runt här o fixa lite - utflyttningsfest hos mig ikväll! :)

Kommentarer
Postat av: ANNA 08

ofta jag bara heter 08, sillkompis?! :O haha...tack för igår!!:) god jul på dig <3

2008-12-20 @ 11:38:00
Postat av: Anna "The one and only"

haha :) julgranen blev fin! du får skicka bild till mig sen^^

2008-12-20 @ 13:53:37
URL: http://xnilsonx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0